Fraktkostnad inom sverige

Leveransdagar
Vi skickar normalt alla beställningar som har kommit in och är betalade på följande dagar och tider

  • Tisdagar kl 09
  • Torsdagar kl 09

Du kan räkna med att din beställning skickas nästkommande leveransdag. DHL levererar våra paket på 1-2 dagar.
 

Betalning:
Du kan betala på tre sätt, utöver kontantbetalning i butiken eller på någon marknad.

  1. Kortbetalning Via Payer
  2. Faktura via Payer +19kr i avgift (kreditkontroll sker)
  3. Direkt-banköverföring via Payer
  4. Paypal

Payer:
Payer använder marknadens främsta säkerhetsstandards (3D-secure, SSL och PCI certifierad betalväxel etc. Här kan du betala med  VISA, MasterCard samt svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken.

Faktura:
Väljer du faktura så skickar Payer ut en faktura till dig. Vi skickar varorna direkt till dig, du behöver alltså inte vänta något extra på din beställning när du väljer faktura-betalning. Obetalda fakturor hanteras av Payers inkasso-service. Betalning ska ske till Payers giro-konto som står angivet på fakturan. 

Internationellt:
Vill du ha information om internationell frakt och leverans och betalningar så kontakta oss per mail med din beställning. Eller se den här sidan LÄNK:Internationell info

Öppet köp, Returer & byten

Önskar du returnera en eller flera varor så fyll i retursedeln som följer med ditt paket.
Skicka sedan ett epostmeddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med namn, adress och mobilnummer.
Skriv i mailet att du vill ha en returfraktsedel.
Returfraktsedeln mailas till dig och du skriver själv ut den och klistrar på ditt paket. Har du ingen skrivare så kan vi även posta returfraktsedeln till dig i ett brev.

För att täcka fraktkostnader i samband med returer och byten tar vi ut en avgift om 149kr. Denna avgift ska täcka frakt både från dig och till dig. Avgiften faktureras på en separat faktura.
Du kan också lämna tillbaka returer på marknader där vi medverkar eller direkt på vårt lager i Rockhammar (avgiftsfritt).

Om du har valt Payer faktura som betalsätt så betala din faktura innan du skickar returen.
Vid returer där du önskar återbetalning så sker återbetalningen så snart returen kommit till oss.
Önskar du byta till annan vara, färg eller storlek så skriv tydligt vad du önskar byta till. Kolla gärna på hemsidan så aktuell vara finns i lager. Inga kostnader annat än returfrakten på 149kr tillkommer vid byte.